Wil jij graag beginnen met sporten, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Of wil je juist een bepaald doel behalen, zoals afvallen, spieren opbouwen of fitter worden? Wat jouw motivatie ook is; sporten met begeleiding van een personal trainer is altijd een goed idee! Bij The Fitnessclub in Voorschoten kun je samen met onze ervaren personal trainers aan de slag om een plan op maat te maken.

Wat is personal training precies?

Personal training betekent dat je 1-op-1 gaat sporten, onder begeleiding van een gespecialiseerde personal trainer. Door de persoonlijke aandacht is er alle ruimte voor jouw wensen en doelen. Onze personal trainingsessies zijn nooit hetzelfde, we zorgen ervoor dat iedere training anders is! Zo kunnen we de ene keer trainen met losse gewichten, terwijl we de andere keer een pittige kickbokssessie doen. Uiteindelijk gaat het erom dat je plezier beleeft aan het sporten en jouw persoonlijke doelen behaald worden! We kijken altijd naar vier pijlers: voeding, mindset, beweging en rust.

Voor wie is sporten met een personal trainer geschikt?

Iedereen die graag wil sporten kan trainen met een personal trainer! Als je net begint met sporten kan het fijn zijn om te leren hoe alle apparaten en gewichten werken. Een personal trainer kan je precies uitleggen hoe je aan de slag gaat. Daarnaast is het altijd effectiever om 1-op-1 te trainen, zodat je doelgericht bezig bent.

Personal training is geschikt om:

 • Af te vallen
 • Meer spieren te kweken
 • Sterker te worden
 • Gewicht aan te komen
 • Aan je figuur te werken
 • Fitter te worden
 • Te herstellen na een operatie/ziekte
 • Pijnvrij te trainen

Het maakt niet uit welke leeftijd je hebt, bij The Fitnessclub trainen zowel jongere als oudere sporters. Iedereen is welkom!

Hoe werkt personal training?

Tijdens een eerste intake bespreekt één van onze personal trainers samen met jou wat je wil bereiken. Vervolgens maken we een trainingsschema op maat en stellen we gerichte én haalbare doelen. Natuurlijk kijken we altijd tussentijds hoe het gaat, zodat we doelen altijd kunnen bijstellen. Het belangrijkste is dat je met plezier sport en er ook écht iets uithaalt!

Omdat we vinden dat sporten vooral leuk moet zijn én blijven, zorgen we voor afwisselende trainingen.

Zo kunnen we:

 • Trainen met losse gewichten
 • Cardio-apparaten gebruiken
 • Leuke kickbokstechnieken gebruiken
 • Trainen combineren met een voedingsschema op maat

Personal training met jouw partner of vriend(in)

Wist je dat we ook duo-trainingen kunnen verzorgen? Personal training samen met jouw partner of vriend, vriendin. Je kunt je eigen doelen samenstellen of een gezamenlijk doel bepalen. Geen excuses meer om elkaar niet te zien, want samen sporten is nou eenmaal leuker! Na afloop kunnen jullie samen bijpraten onder het genot van een gezond drankje.

De personal trainingen worden verzorgd door Fit Avenue Voorschoten, welke verbonden is aan The Fitnessclub. Indien gewenst kunnen we zorgen voor een geheel plan op maat door training, voeding, mindset en rust te combineren in een compleet fitheidsplan. Bij begeleiding bieden we ook dieet en voedingsschema’s aan.

Wil jij in Voorschoten aan de slag met een personal trainer?

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op of vraag een eenmalige gratis dagpas aan om een keer te komen trainen!