Ben jij helemaal klaar met het happen naar adem als je een sprintje trekt? Wil je eindelijk eens jouw goede voornemens uitvoeren en er écht voor gaan? Bij The Fitnessclub in Voorschoten kun je trainen op jouw eigen tempo. De ruim 500m2 die de sportschool telt staat vol losse gewichten en apparaten, zodat je zelfstandig kunt sporten. Of je nu aan krachttraining, fitness of cardio wilt doen; iedereen kan voordelig komen sporten bij The Fitnessclub. Voel je dat het tijd is voor actie? Kom dan eens kennismaken met een eenmalige gratis dagpas.

Meld je hier aan voor een gratis dagpas

Kom lekker in je vel door te sporten

Misschien ben je al tijden bezig om die extra kilo’s kwijt te raken of wil je gewoon fitter worden. Wat jouw motivatie ook is; sporten is altijd een goed idee! Niet alleen zit je lekkerder in je vel als je sport, ook bouw je conditie op en vergroot je jouw spiermassa. Bij The Fitnessclub is iedereen welkom; vanaf 16 jaar. De sportschool is gunstig gelegen in Voorschoten en is 7 dagen per week geopend. Wist je dat je al kan sporten vanaf € 25,50 per maand?

Highlights van sporten bij The Fitnessclub:

 • Vergroot je spiermassa met krachttraining
 • Bouw je conditie op met cardio
 • Personal training met een personal trainer
 • Deskundige fitnessinstructeurs en voedingsadvies
 • Eerst een keer proberen? Altijd een gratis dagpas
 • 7 dagen per week geopend!

cardio en fitness voorschoten

Trainen met losse gewichten

De sportschool is uitgerust met de beste materialen en apparaten, zodat je optimaal aan je gezondheid kunt werken. Uiteraard is er een groot aanbod in losse gewichten en spiegels aanwezig. Tijdens het trainen met losse gewichten bouw je spiermassa op, zodat je spieren sterker worden. Uiteraard kun je dit heel goed combineren met cardio.

Cardio en fitness

Bij cardiotraining draait alles om het verbranden van vetten en opbouwen van je conditie. Cardio is met name geschikt als je wilt afvallen, zeker in combinatie met krachttraining. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat de combinatie van cardio en fitness (krachttraining) het beste resultaat geeft als het gaat om gewicht verliezen.

Onze sportschool bevat verschillende cardio-apparaten, zoals:

 • Loopbanden
 • Crosstrainers
 • Roeitrainers
 • Spinfietsen
 • Hometrainers

Met jouw persoonlijke trainingsschema bereik je het resultaat dat je voor ogen hebt. Wacht niet langer en begin met fit worden!

fitness en cardio voorschoten

Deskundige begeleiding en personal training

Bij The Fitnessclub zijn verschillende deskundige fitnessinstructeurs aanwezig, die je kunnen ondersteunen met oefeningen. We wijzen je graag op de juiste houding om oefeningen effectief uit te voeren. Daarnaast geven we graag persoonlijk advies, indien je daar behoefte aan hebt. Natuurlijk kun je ook gewoon gefocust alleen aan de slag!

Heb je een bepaald trainingsdoel voor ogen of vind je het lastig om jouw doelen te bereiken? Dan kun je er ook voor kiezen om met een personal trainer aan de slag te gaan. Door een trainingsprogramma op maat te maken, werken we samen aan jouw gezondheid. Wil je ‘all the way’ gaan? Dan staan onze voedingsdeskundigen en fysiotherapeut ook klaar om een helpende hand te bieden.

Kom jij een keer gratis sporten in Voorschoten?

Ben je enthousiast geworden en voel je aan alles dat het tijd is om aan je gezondheid te werken? Dan willen we je graag een keer gratis laten kennismaken met onze sportschool in Voorschoten. Vraag hier jouw eenmalige gratis dagpas aan. Sporten bij The Fitnessclub is niet alleen leuk, maar ook nog eens voordelig!